Tehnološka navodila in drugi strokovni prispevki:
- Priporočeni parametri zrelosti in skladiščenja sort jabolk in hrušk
- Tehnološka navodila za zorenje kakija s plinom CO2 (april, 2022)
- Nekemični ukrepi zatiranja plevela pod drevesi v jablanovih nasadih
- Tehnološka navodila za zaščito pred spomladansko pozebo v sadjarstvu – listaj
- Tehnološka navodila za izvajanje operacije sadjarstvo – KOPOP
- Tehnološka navodila – Integrirana pridelava sadja
- Tehnološka navodila – Ekološka pridelava sadja
- Trajnostna pridelava jabolk sorte ‘Bonita’ (november, 2022). Tehnološka navodila so nastala v sklopu EIP projekta: Bonita, nova odporna klubska sorta jabolk v Sloveniji – od pridelave do trženja
- Rez sadik češnje po sajenju in drugi ukrepi v prvem letu (marec, 2023)
Tehnološka navodila za pridelovalce jagodičja:
- Pridelava jagod 1_2021
- Pridelava jagod 2_2021_Obdelava tal
- Rez malin – Darinka Koron
- Rez haskap jagode 2021
Tehnološka navodila za pridelavo posameznih sadnih vrst pripravljeno v sklopu IVR:
Priročniki
- Priročnik o zelenjavi in sadju, namenjen strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju za izvajanje spremljevalnih izobraževalnih dejavnosti Šolske sheme EU